Ambachtelijk Italiaans Schepijs

IJsmeester Marco ColluBij ijssalon La Dolce maken we iedere dag vers Italiaans schepijs van de beste ingrediƫnten. Al het ijs wordt bereid onder leiding van onze Italiaanse ijsmeester: Marco Collu.

Vruchtenijs

Ons vruchtenijs maken we van vers fruit en op basis van water, ook wel sorbetijs genoemd. Omdat dit ijs op waterbasis is gebruiken we dus geen melk of room. Marco - onze italiaan - ziet het elke keer weer als een uitdaging om sorbetijs te maken dat zo romig is, dat je niet gelooft dat het sorbetijs is. Kom zelf maar proeven!

Roomijs

Coppa Caramel van IJssalon La DolceVoor ons roomijs gebruiken we verse volle melk en slagroom. Hiermee maken we de romigste roomijsjes. Vervolgens voegen we de beste vanille toe voor een heerlijk vanilleijsje, de lekkerste siciliaanse pistachenoten die we kunnen vinden voor een fantastisch pistacheijsje of de romigste caramel voor een... ga zo nog maar even door.

We maken in totaal ongeveer 70 verschillende ijsjes, maar omdat die niet allemaal in onze vitrine passen hebben we een aantal smaken vast in de vitrine en een aantal wisselsmaken.

Suikervrij ijs

Liever suikervrij? Geen probleem, we hebben altijd suikervrije ijsjes op voorraad in wisselende smaken. We zoeten deze ijsjes met Stevia. Dit is een plantaardig zoetmiddel dus helemaal vrij van synthetische smaak- en zoetstoffen!